Kalho Adri

Üdvözellek, KALotai-HOrváth ADRIenn Erika vagyok.

Mentális személyi edzőként célom, hogy kihozd magadból a legjobbat! Fejlődj velem hatékonyan!

A változás, amely után sóvárogsz, nincs messze tőled! Mert nincs rajtad kívül. Benned van!

Szepes Mária, magyar író, költő

21 évig voltam élsportoló. 6 éves koromtól, az első tenisz versenyemtől kezdve teniszedző apukám volt a példaképem, akitől gyerekkoromtól fogva szívtam magamba az élsportolói mentalitást. Magamon tapasztaltam, hogy az, hogy az edződ, mit és hogyan mond és miért pont arra figyel amire, az nem véletlen.

Felnőttként 15 évig médiavállalatoknál dolgoztam marketing vonalon. Végigjártam a lépcsőfokokat  gyakornoktól a középvezető szintig , és amikor ezt elértem akkor az irodában ülve azon gondolkoztam, hogy miért érzek ekkora ürességet. Azt éreztem, hogy semmit nem én irányítok, és csak sodródom az árral. Nem azt csináltam, amire igazán vágytam. Kiégtem.

Azon tanakodtam, hogy ilyen múlttal, edző apa példaképpel, hogyan juthattam el ebbe a célvesztett, motiválatlan állapotba. A hátterem nagyon sokat adott ahhoz, hogy kitartással helytálljak a munkahelyemen, amit kezdetben szerettem, de nem voltam tudatos a karrierválasztásban, és nem ez volt igazán az én utam.

Meg kellett találnom, hogy ki vagyok, és mit akarok, ezért 33 évesen munka mellett önmagam keresésével újraképeztem magam. Coach végzettség, személyiségfejlesztő képzések, pszichológiai tanfolyamok és rengeteg olvasás segített abban, hogy önazonos legyek, és újra fogalmazzam a céljaimat. Azóta is folyamatosan képzem magam, és idővel megszereztem azt az elméleti tudást, amit a gyakorlatban magamon tapasztaltam egy edző, vagyis az édesapám által.

Tudtam, hogy jó az irány, mert én is visszanyertem az erőmet, és azt a belső tüzet, ami motivált.  A környezetemben pedig feltűnően sokan kerestek meg azzal, hogy változást szeretnének az életükben, így hivatalosan is coach lettem.

Főállás mellett önálló praxist kezdtem felépíteni, ami egyre sikeresebb lett, így egy ponton dönteni kellett és én úgy döntöttem, hogy váltok. A küldetésem az lett, hogy útkereső, fejlődni vágyó emberekből kihozzam azt, ami bennük van.

Szerintem az összetevők a bátorság, kitartás, célok iránti elköteleződés, kemény munka, következetesség és fegyelmezettség. Ezek mind tanulhatóak.

Coachként azokat a módszereket alkalmazom, amiket a profi edzők az élsportolóknál. Számít, hogy ki van melletted. Ha ez egy olyan ember, aki hisz benned, aki motivál és látja, hogy miben vagy jó, aki nem hagyja, hogy feladd, akkor valóban a maximumra vagy képes.

Hiszem, hogy coachra akkor is szükség van, ha jól mennek a dolgaid, és nem csak akkor, amikor problémád van. Az élsportolók mellett is ott állnak az edzők, akik a mentális erőnlét fejlesztésében segítenek.

Mentális személyi edzőként célom, hogy kihozd magadból a legjobbat! Fejlődj velem hatékonyan!

Kérdésed van?

Itt írhatsz nekem