Publikációim

HRPOWER újság

Hogyan tartsuk meg a jó munkaerőt?

A leendő kulcsemberek hosszú távú elköteleződéséhez olyan tudatos megtartási módszerek szükségesek a szervezet részéről, amelyek erősítik a vállalat iránt érzett bizalmukat, ezáltal hosszú távon maradásra bírják őket.

HRPOWER újság

Egy átgondolt karrierprogram olyan szemüveget ad, mellyel közelre és távolra is tisztábban láthatunk

Az igazán sikeres karriermenedzsment stratégia mindig rugalmas és fontosnak tartja a munkavállaló fizikai, mentális és érzelmi önismereti fejlődését is.

HRPOWER újság

HRPOWER Toplista: Ezeket a cikkeinket szerettétek a legjobban áprilisban

Inspiráló és különleges coach karrierutak, egy igazán sikeres karriermenedzsment stratégia titka, és az egészségcoaching rejlő lehetőségek :többek között ezek a témák voltak a kedvenceitek áprilisban a HRPOWER oldalán.

HRPOWER újság

Hogyan segíthetjük a Z generációt a kiégés megelőzésében?

A Z generáció többek között olyan egyedi kihívásokkal néz szembe, mint a mérhetetlenül hangos médiazaj és annak befolyása, a mindenkit érintő gazdasági bizonytalanság és a gyorsan változó világ. Emellett a folyamatos versenyhelyzet, nagy elvárások a tanulmányaikkal és sikeres jövőjükkel kapcsolatban is extra teherként nyomja a vállukat. Ezek a tényezők járulnak hozzá a stresszszint növekedéshez, ami kiégéshez vezethet.