Karrier & Business coaching

Segít az üzleti életben a rugalmasság kialakításában. Teljesen mindegy, hogy vállalatvezető vagy munkavállaló. mindegy, hogy váltani szeretnél vagy magasabb szintre szeretnéd emelni a karriered. A változásokra való gyors reagálás és a lehetőségek felismerése és megragadása a kulcsa a sikerednek. Ehhez meg kell tanulni különböző nézőpontokból rálátni a helyzetre.

Csak egyszer kell megtenned azt, amiről mások azt mondják, neked úgysem sikerülhet, és soha többé nem fogsz majd törődni a mások által épített gátakkal

James Cook brit felfedező, térképész, tengerész

Személyre szabott fejlesztési terv vezetőknek, alkalmazottaknak. Ezeken az üléseken a karrierutadra összpontosítunk.

A cél az, hogy magasabb szintre emeld karriered, vállalkozásod és kialakíts egy  tudatos jövőképet, kristálytiszta víziót. Kompetencia fejlesztésre, motivációnövelésre és cél priorizálásra van szükséged ahhoz, hogy karriered, vállalkozásod sikeres legyen.

Emellett foglalkozunk a munka – magánélet egyensúllyal azért, hogy magas energiaszintű, hosszútávú produktivitást érj el úgy, hogy közben kiegyensúlyozott vagy.

Coaching megbeszélés zajlik

Keress meg, ha szeretnél:

A KARRIER & BUSINESS COACHING üléseken:

Meghatározzuk a rövid és hosszú távú karrier célokat és eszerint kezdünk el együtt dolgozni.

Megtervezzük karrierutadat.

Az erősségeidre összpontosítunk és kompetenciát fejlesztünk.

Stressz – és konfliktuskezelés tanulunk.

Megtaláljuk és beépítjük a hosszú távú motivációs forrásokat.

Munka – magánélet egyensúlyt alakítunk ki.

Hatékony idő és energiagazdálkodást tanulunk.

Tudatosan foglalkozunk minden olyan tényezővel, ami támogat a te sikered elérésében.

Ha nem vagy jól, akkor ne hónapok múlva kérj segítséget. A megelőzés időszakában sokkal gyorsabban tudod rendezni a dolgokat.

A kapcsolatfelvétel alkalmával egy fél órás telefonos egyeztetés keretében átbeszéljük a problémát és az elérni kívánt célt. Ez kötelezettségmentes és díjtalan.

Vélemények

klienseim visszajelzései