Miért szűnik meg a www.kalhoadri.hu oldal?

ŐSZINTE VALLOMÁS AZ ELMÚLT 2 ÉVRŐL

Ma van a 2. szülinapja annak, hogy hivatalosan coachként segíthetek.

2021-BEN OTTHONRA LELT A VÁLLALKOZÁSOM

2021.augusztus óta tartom a coaching üléseimet egy hivatalos helyen. Már nem az otthonomban vagy egy 2 órára kibérelhető szobában, hanem egy profi környezetben, ami csendes, jó aurájú. Itt éreztem meg először, hogy van létjogosultsága annak, amit csinálok, hiszen volt rá igény és olyan problémával, vagy elérni kívánt céllal érkeztek be hozzám a kliensek, amelyekben a segítségükre tudtam lenni. Éreztem, hogy jó az irány, mert még meg sem hirdettem a vállalkozást, de már ajánlásra érkeztek hozzám a változásra vágyók. Ezen a ponton még meg sem fogalmazódott bennem, hogy szükség lenne egy hivatalos bázisra, de jött a lehetőség, amire a szívemben óriási hittel, meggyőződéssel és bátorsággal azonnal igent mondtam.

Felszabadító boldogsággal töltött el az, hogy a coaching módszerrel pár alkalom alatt gyökeres változások következnek be a hozzám fordulók gondolkodásmódjában, viselkedésében és élethelyzeteiben. Ez az, ami hatalmas erővel tölt fel a mindennapokban.

Az első év

Az első évem arról szólt, hogy rengeteg coaching ülést tartottam, amivel nagyon sok tapasztalatot szereztem. Csak az érdekelt, hogy minél több kliensemnek segítsek, és ők minél kevesebb alkalom alatt ébredjenek rá arra, hogy hogyan tudják a legtöbbet kihozni magukból. Az volt és maradt is a célom, hogy ne láncoljak senkit sem magamhoz. Arra törekszem, hogy klienseim megérezzék azt az erőt, ami bennük van, tudatosítsák a megküzdési stratégiáikat (mit miért tesznek). Fontos, hogy felismerjék, hogy mikor kell változtatni és egyúttal legyenek olyan eszközeik is, amik segítenek nekik ebben a változásban.

Ez az év jó volt arra, hogy lássam, hogy miben és mitől szenvednek azok, akik kiégéssel küzdenek, melyik fázisban tartanak, és ezekben a fázisokban melyik az a stratégia, ami igazán segít.

CSÚCSTELJESÍTMÉNY PROGRAM

Az is egyértelművé vált számomra, hogy amikor sikeresen kezelünk és lezárunk egy kiégési folyamatot, akkor a klienseim nagy százaléka nem szeretne ennél a pontnál megállni. Érzik az energiát magukban, újratöltődtek, és azt kérdezik tőlem, hogy most hagyjuk abba? Nem ez a pont az, amikor véget ér nálam a coaching. Ha valaki úgy érzi, hogy el szeretné érni a csúcsteljesítményt, amire ő képes, vagyis önmaga 2.0-ás verzióját, akkor én megteszek mindent, hogy ezt a vágyat sikerre vigyem. Sokan szeretnék megtalálni azt a hivatást, amit igazán szívvel lélekkel végeznének, vagy azt az életfeladatot, küldetést, ami lendületet ad a mindennapjaikban. Van, akinek már kristálytiszta víziója van és kész terve a céljaival kapcsolatban, amit évek óta dédelget, de valamiért nem indult még el az úton. Ennek a hátterében számos ok állhat. Perfekcionista hozzáállás, önbizalomhiány, időgazdálkodási probléma, priorizálási kérdések,és tapasztalatom szerint a sikertől való félelem is egy fontos tényező ebben. Ami biztos, hogy ez önismerettel kezelhető. Tudatosan foglalkozunk minden olyan tényezővel, ami a sikert szolgálja, és ami közelebb hoz a 2.0-ás verziódhoz.

NLP PROGRAM & BUSINESS COACH SZOLGÁLTATÁS

Véleményem szerint ahhoz, hogy valaki a legjobbat hozza ki magából, az NLP megközelítésű (Neuro-Lingvisztikus Programozás) coaching módszer a legalkalmasabb. Világossá vált számomra, hogy szükség van egy olyan megoldásfókuszú szolgáltatásra, ami szintén pár alkalom alatt az álmokat, vágyakat célba foglalja, és napi tettekre bontja le. Ehhez persze szükség van egy jó időgazdálkodási stratégiára, elszántságra, kitartásra, céltudatosságra és fegyelmezettségre, ami mind tanulható. Így elkezdtem erre kidolgozni egy rendszert. 2023 januárjában elindult a CSÚCSTELJESÍTMÉNY coaching program.

Rájöttem, hogy mentális személyi edzőként akkor is szükség lehet egy objektív külső támaszra, amikor működnek a dolgaid. Egy jó edző motivál, inspirál és hajt azért, hogy még többet hozz ki magadból. Hiszen az élsportolók mellett is ott állnak az edzők, akik a mentális erőnlét fejlesztésében is segítenek.

A 2. év döcögős volt

A 2. évet kicsit kudarcként éltem, mert a könyvelési, jogi, weblapkészítési, marketing és PR feladatok nagyon sok időt vettek el az életemből, ezért nem tudtam annyit foglalkozni a coachinggal amennyit szerettem volna. Meg kellett találnom az egyensúlyt, mert megtapasztaltam a korlátaimat. Rájöttem, hogy egy emberként nem tudok annyi időt a coachinggal és a számomra elengedhetetlenül fontos folyamatos fejlődéssel, továbbképzéssel, tanulással tölteni amennyit szeretnék, ezért új szövetségeket kötöttem és új támogatási rendszert hívtam életre, magyarul csapatot építettem.  

Így több időm maradt arra, hogy képzések, workshopok formájában is segítséget nyújtsak, tehát 2023-tól a business coach szakképesítés után ebben a funkcióban is elkezdtem működni (weboldalon business coaching link), ami új ajtókat nyitott meg. A csapat tovább fog bővülni, erről nemsokára többet is el fogok árulni. De a lényeg, hogy ezen a ponton döntöttem úgy, hogy a www.kalhoadri.hu elbúcsúzik és ahhoz, hogy valami nagyobb jöhessen létre 2023. július 1-től helyébe lép a www.kalhocoaching.hu. Ennek is én maradok a szíve és a lelke, de ezentúl többen leszünk és több szolgáltatással még több igényt ki tudunk majd elégíteni.

Tervek

Olyan komplexebb szolgáltatásokon dolgozom, amivel még többet tudok majd adni mindazoknak, akik hozzám fordulnak segítségért. Mivel ez még gyerekcipőben jár, ezért korai lenne róla többet mondani, de lépni kellett egy nagyot előre ahhoz, hogy ezek a vágyak beérhessenek. A tervem a következő évre a stabilitás és fejlődés, a gyökerek megerősítése, hogy aztán még jobban ki tudjam szolgálni azokat, akiknek szükségük van támogatásra és fejlődni szeretnének.

Köszönöm, hogy itt vagytok, inspiráltok, támogattok! Hálás vagyok a klienseimnek, akik mérhetetlen sok erőt adnak azzal, ahogy megváltoztatják az életüket és tesznek magukért. Hálás vagyok a férjemnek, családomnak és barátaimnak, akik támogatnak és hisznek bennem. És hálával tartozom a mentoraimnak, akiket az elmúlt években ismertem meg és tanulhattam tőlük.

Köszönöm, hogy itt vagytok! Boldog 2. születésnapot KALHOCOACHING!

Elérhetőségek:

weboldal: www.kalhocoaching.hu (szolgáltatások, blog)

linkedin: https://www.linkedin.com/in/adri-kalho/

Tiktok: https://www.tiktok.com/@coach_kalhoadri  

FB: https://www.facebook.com/kalhoadri/ instagram: https://www.instagram.com/kalhoadri/

Tetszik? Akkor legyél rendszeres olvasóm. Iratkozz fel a hírlevelemre!

Feliratkozás után egy megerősítő e-mailt fogsz kapni, amit, ha nem találsz a bejövő leveleid között, nézd meg kérlek a spam mappában is. 

Vélemények

klienseim visszajelzései